Trainingsplan
Polo bestaat uit een combinatie van paardrijden, strategie en baltechniek. Het is een sport waarbij controle over het paard een belangrijke vereiste is. Mits deze basis is gelegd kan er gefocust worden op de baltechniek en de daarbij komende tactieken en strategieën.

Wilt u graag beginnen met polo of gewoon eens ervaren hoe het voelt om deze spelelementen van de polosport te combineren? Bij de Vereniging Twentsch Polo Club hebben we de mogelijkheid om lessen te volgen van een Argentijnse professional. Het is een voorwaarde om een basis paardrij-ervaring te hebben.

Kosten
De basis begint bij de introductieles. De introductieles is de eerste les en deze is eenmalig, deze duurt langer dan de vervolglessen. In de introductieles wordt u volledig geïntroduceerd met de polosport. In de vervolglessen kunt u hier eventueel een vervolg aan geven. De introductieles kost €150,- en de vervolglessen kosten €100,-. De lessen worden gegeven op een ervaren polopaard en er wordt gebruik gemaakt van het benodigde materiaal. Er kunnen afspraken op maat gemaakt worden.

Vraag informatie aan

Wilt u meer weten over de Polo leerschool?

Neem contact op