De vriendenkring van de Twentsch Polo Club is voor liefhebbers van polosport en gezelligheid. De leden van de vriendenkring genieten van een bevoorrechte positie en een persoonlijke behandeling bij het verstrekken van toegangskaarten en overige service. Het lidmaatschap van de vriendenkring bedraagt €300,- per jaar.

Service

U krijgt als lid van de vriendenkring van de Twentsch Polo Club de beschikking over toegangskaarten en parkeerkaarten voor het Twentsch Polo Event. Uw naam krijgt een extra vermelding tijdens dit Polo Event, bij email verkeer en op de website. Verder ontvangt u aanvullende service mailingen. Zo wordt u in een vroegtijdig stadium op de hoogte gebracht van de nieuwe data, het programma en overige actuele ontwikkelingen met betrekking tot de Twentsch Polo Club.

Teamsponsor

De evenementen van de Twentsch Polo Club kenmerken zich door een gemoedelijke en gastvrije sfeer. U kunt daarbij zijn met uw bedrijf en uw relaties. Er zijn diverse mogelijkheden voor shirtsponsoring, exposure op het terrein, vermelding op onze website en het ontvangen van relaties.

De kosten voor teamsponsoring bedragen €2.500,- dit is inclusief:

  • Uw eigen team spelend in shirts met bedrijfskleur en naam;
  • Ruimte voor exposure op het Holzik Stables terrein;
  • Rondleiding voor gasten en kennismaking met de spelers van het team;
  • Exclusiviteit in de branche;
  • Logo op de website en digitale uitnodiging bezoekers.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.